KERUMOVA SESTRA NOVINARKI

'Kao da ja vama kažem da ste prostitutka'

11.10.2010 u 13:19

Bionic
Reading

Nevenka Bečić, direktorica tvrtke Kerum, nastavlja svoj osebujan odnos s medijima. Kod nje je gotovo nemoguće provjeriti istinitost neke informacije koja joj nije po volji, a da se pritom ne dobije po prstima

U redakciju DalmacijaNewsa, naime, javila se žena koja je tvrdila da je zaposlenica Keruma, a kazala je da su im ovoga mjeseca po prvi put od kada je osnovana ta tvrtka nekoliko dana kasnile plaće

Pobojala se da su istinite priče o tome da je Željko Kerum u financijskim problemima do grla te da će se kašnjenje isplate nastavljati dalje iz mjeseca u mjesec. Nevenka Bečić je na sam spomen kašnjenja i plaća doživjela slom živaca.

'U Kerumu ni jedan dan nije kasnila plaća. To su samo vaše insinuacije. To je neutemeljeno i nepravedno kao da ja vama kažem da ste prostitutka i pitam vas je li to istina', oštra je bila Nevenka.

No, nekako ju je novinarka DalmacijaNewsa ipak uspjela uvjeriti u dobronamjernost svog poziva kojem je jedini cilj bio provjera informacije, pa je objasnila zbog čega je moglo doći do 'nesporazuma'.

'Kod nas je plaća uvijek desetog u mjesecu, a kako je taj dan pao u nedjelju, morali smo uplatu obaviti danas. Inače, kad se dogodi da deseti padne u subotu ili nedjelju, onda nastojimo uplatu izvršiti prije, a to ovoga mjeseca nismo napravili jer je u petak bio praznik', zaključila je Bečićka.