Hrvatska POVRATAK O(T)PISANOG

Sanader posvađao HDZ i Jadranku Kosor

Povratak Ive Sanadera izazvao je svađe i sukobe u HDZ-u i vladi Jadranke Kosor. Sinoć je u Banskim dvorima, doznaje Nacional, održan dramatičan neformalni sastanak užeg kabineta Vlade koji je u jednom trenutku bio i prekinut. Glavna tema hitno sazvanog sastanka bio je povratak bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera u Hrvatsku, a cijeli skup prošao je u mučnoj i svađalačkoj atmosferi, piše Nacional

Prema pisanju tjednik Nacional, žustru raspravu potakla je hrvatska premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor koja je okupljenima iznijela svoja saznanja da neki od članova predsjedništva vladajuće stranke i dalje održavaju kontakte s bivšim premijerom Ivom Sanaderom.

Naglasak je bio na slučaju Ivana Šukera, kojeg su fotoreporteri domaćih medija snimili u zagrebačkoj zračnoj luci u vrijeme kad se očekivalo slijetanje zrakoplova iz Frankfurta, kojim su se Ivo i Mirjana Sanader vraćali u Hrvatsku.

Ali Šuker nije jedini kojega se propitivalo zbog odnosa sa Sanaderom, doznaje Nacional i upozorava da premijerka Kosor nema povjerenja u neke ministre i HDZ-ovce zbog njihovog odnosa s bivšim šefom.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još