REKONSTRUKCIJA VLADE

Šuker se ne osjećam prozvanim

28.09.2010 u 13:35

Bionic
Reading

Potpredsjednik vlade i ministar financija Ivan Šuker izjavio je danas da se ne osjeća prozvanim u jučerašnjoj najavi premijerke Jadranke Kosor o rekonstrukciji Vlade, a ministar mora, prometa i infrastrukture Božidar Kalmeta kaže da je o tome svoje mišljenje rekao jučer

Uopće se ne osjećam prozvanim, trenutačno sam koncentriran na mnoge važne poslove, kazao je ministar Šuker na odlasku s konferencije Dan velikih planova, u organizaciji tjednika Lider i HUP-a, a odgovarajući na pitanje misli li da je

predsjednica vlade mislila i na njega kad je najavila rekonstrukciju Vlade.

Na isto pitanje, ministar Kalmeta koji je također sudjelovao na konferenciji, odgovorio je da je svoj stav o tome rekao jučer i da nema što dodati.

Kalmeta je jučer tijekom posjeta Brodosplitu izjavio da predsjednica vlade Jadranka Kosor ima pravo birati svoje suradnike i ministre.

Premijerka Kosor u nedjelju je na susretu s hrvatskim novinarima u New Yorku, najavila promjene u sastavu Vlade do kraja godine te kadrovsko pomlađivanje unutar HDZ-a. Nije željela precizirati o kojim se imenima ili ministarskim resorima radi.