IPAK NISU GLUPOSTI

Ivica Blažičko priznao prijevaru

25.09.2010 u 19:23

Bionic
Reading

HTV-ov sportski komentator Ivica Blažičko ipak je, 'robotiziranog' glasa, komentirao dvije utakmice engleske nogometne lige za konkurentsku kuću Sport Klub. Priznao je to na HRT-ovu internetskom forumu

Blažičko je potvrdio autentičnost dopisa u kojemu priznaje poslovni preljub i nudi svoje razloge. Kaže da bi, pritisnut financijskim tegobama, razvlačio i kablove kada bi to znao, ali ne zna.

'Prije dvije godine potpisao sam jamstvo na kredit dobrom prijatelju. On je upao u probleme i već za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi njegova mi je banka blokirala kartice, a od srpnja 'sjeda' na moju plaću. Pa sam tako za kolovoz dobio sedam tisuća kuna plaće. Znam da je mnogima to golemi iznos, ali jednako tako znam da trenutačno ne mogu plaćati sve svoje račune. Nisam išao krasti, išao sam raditi, a dečki sa Sportkluba modulirali su mi glas da me zaštite', stoji u internetskom priznanju komentatora koji je prije nekoliko dana cijeli slučaj nazivao budalaštinom.

Dodaje i da je spreman na sve vrste sankcija, a prema informacijama Jutarnjeg lista, Blažičko će biti verbalno ukoren ili eventualno suspendiran, no ostat će na svom radnom mjestu.