Hrvatska UVJEREN U POBJEDU

Đapić kandidat HDZ-a i HSP-a za osječkog gradonačelnika

Anto Đapić bit će zajednički kandidat HDZ-a i HSP-a za osječkog gradonačelnika na predstojećim izborima, rečeno je danas na zajedničkoj konferenciji za medije ovih stranaka koje su prije tri tjedna koalirajući preuzeli vlast u gradu

Rečeno je da će imati i zajednički izborni stožer na čijem čelu će također biti Anto Đapić, a skupa će formirati i liste za Gradsko vijeće. Uvjeren u pobjedu novoformirane koalicije na izborima Đapić je dosadašnju suradnju ocijenio uspješnom, te kazao da će direktor predizborne kampanje biti HDZ-ovac Josip Škorić.

'Ova će koalicija odnijeti pobjedu već u prvom krugu, a naši kandidati za dogradonačelnike će biti Gordan Matković (HSP) i Ivica Vuletić (HDZ),' kazao je Đapić naglasivši kako još uvijek pregovaraju sa Hrvatskom strankom umirovljenika, čiji glas je također pomogao da prije tri tjedna HSP i HDZ preuzmu vlast u Osijeku.

Podaci o tome tko će biti nositelj liste za Gradsko vijeće, nisu izneseni, ali se nagađa da bi to mogao biti HDZ-ovac Dragan Kovačević. Predsjednik HSP-a je u kontekstu neodgovaranja Branimira Glavaša (HDSSB) na 'bačenu rukavicu' za kandidata za gradonačelnika rekao kako je razočaran što se još nije uključio u predizbornu utrku.

'Čekam Glavaša da izađe na politički megdan, a on kukavički bježi svjesno gurajući župana Krešimira Bubala u političku propast u utrci za gradonačelnika Osijeka na predstojećim izborima,' rekao je Đapić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još