JOVANOVIĆ SE NE BOJI

‘Neće me ušutkati, bit ću još glasniji’

24.09.2010 u 14:03

Bionic
Reading

Zastupnik SDP-a i predsjednik Nacionalnog vijeća za suzbijanje korupcije Željko Jovanović reagirao je danas na jučerašnje optužbe Frane Matušića, glasnogovornika kluba zastupnika HDZ-a, nazivajući ih smiješnima

‘Sve što su on, Vladimir Šeks i ostali HDZ-ovci izgovorili na moj račun, potvrđuje da sam bio u pravu’, tvrdi Željko Jovanović. Dodaje da je istina za HDZ jako bolna i ponavlja da je vrh HDZ-a politička kriminalna organizacija.

‘Brojni su dokazi tome, a najsvježiji je i svjedočenje njihovog izbrisanog Polančeca, kojeg je USKOK optužio i za vodstvo zločinačke organizacije. Kada HDZ-ovac kaže istinu o kriminalnom ponašanju svojih kolega, onda ga izbrišu iz članstva. To je partijski koncept komunizma i totalitarizma. HDZ je Polančeca, kad je počeo iznositi istinu o načinu rada vrha HDZ-a, optužio, osudio i izbrisao’, ustvrdio je Jovanović.

Jasno poručuje da njega neće ušutkati ni izbrisati, već da će biti još glasniji u raskrinkavanju njihove nesposobnosti i neodgovornosti.

‘O kaznenoj odgovornosti HDZ-ovih, ali i SDP-ovih dužnosnika konačni sud dat će uskočka vertikala i u tome imaju moju maksimalnu podršku. O političkoj kriminalnoj odgovornosti vrha HDZ-a te opravdanosti ili monstruoznosti mojih izjava sudit će građani Hrvatske na izborima koji će, nadam se, biti što prije, i to za dobrobit svih građana Hrvatske, pa tako i 57 posto HDZ-ovaca koji ne podržavaju rad HDZ-ove Vlade’, zaključuje.