Hrvatska POVLAČENJE IZMJENA ZOR-A

Milanović: 'Vlada se boji suda građana'

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović je, komentirajući večeras u Karlovcu najavu, koju večeras objavljuju hrvatski mediji, da je vlada danas popodne iz saborske procedure povukla prijedlog izmjena Zakona o radu (ZOR), ocijenio kao očekivan potez

"Vjerojatno se boje suda građana", rekao je Milanović koji je posjetio karlovačke Dane piva.

Po njegovu mišljenju referendum treba održati bez obzira na najavu o odustanku "jer nam nitko ne jamči da ova vlada za mjesec dana neće ponovno staviti zakon u proceduru. Ja im ne vjerujem", rekao je Milanović

Neozbiljno je, kazao je, četiri mjeseca najavljivati zakonske izmjene, a kad se skupi 800.000 potpisa, jednostavno odustati. Da su to mislili učiniti, trebali su nas poštedjeti svega u vezi sa prikupljanjem potpisa, a da su mislili ozbiljno, išli bi do kraja, kazao je.

Ocijenio je da je večerašnji sastanak u prostorijama Županijske organizacije SDP-a bio priprema za parlamentarne izbore za godinu dana.

"Iako je očito da izbori neće biti prijevremeni, nego za oko godinu dana, mi radimo posao. Karlovac je u VII. izbornoj jedinici u kojoj je SDP na prijašnjim parlamentarnim izborima pobijedio, a na idućim će izborima rezultati biti još bolji, ali da bi se to postiglo, treba puno raditi", rekao je Milanović.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još