Hrvatska KOSOR O PODUZETNIČKOJ KLIMI

'Ne svađajte me s Kuštrakom!'

Premijerka Jadranka Kosor sastala se danas sa šefom HUP-a Damirom Kuštrakom, a na sastanku su se dogovorili da će se... ponovno sastati

Kosor je na pitanje novinara o sastanku s Kuštrakom rekla da je tema bio dogovor o budućem sastanku koji će biti na temu investicija. Komentirala je pritom i izjave Kuštraka o antipoduzetničkoj klimi.

'Nemojte me pokušavati posvađati s gospodinom Kuštrakom. Ako gospodin Kuštrak govori o tome da poduzetnička klima nije onakva kakvu bismo htjeli, ja se apsolutno slažem s njim i tu ima puno posla za sve nas. Ja sam sigurna, na osnovi naših razgovora, da on nije mislio da je Vlada krivac, nego cjelokupno ozračje, i sve ono što možemo napraviti jest na tragu toga, dakle, da uklanjamo prepreke. Znate da je Vlada relativno nedavno, i to je jedna od mjera Programa gospodarskog oporavka, utemeljila povjerenstvo koje intenzivno radi, koje treba doslovce detektirati koje su to prepreke za povoljnu investicijsku klimu u različitim područjima života. I taj posao je pri kraju', rekla je Kosor.

Iako su je novinari upitali o priopćenju Svjetske banke, Kosor je samo šturo odgovorila: 'Sve sam rekla o Svjetskoj banci. Ovaj tjedan ćete dobiti reakcije', zaključila je Kosor.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još