Hrvatska JAVNO POKAJANJE

Dijana Čuljak 'Dnevnik' započela isprikom

Nakon jučerašnjeg ispada u 'Dnevniku 3' kojim je uznemirila građane Bosne i Hercegovine, voditeljica Dijana Čuljak Šelebaj u večerašnjem se 'Dnevniku' i javno ispričala zbog svoje izjave

'Ispričavam se onima koje sam povrijedila posebice jer i sama dolazim iz te zemlje', tim riječima Dijana Čuljak Šelebaj ispričala se za izjavu zbog koje su cijelo jutros zvonili telefoni na HRT-u.

Podsjećamo, građani BiH reagirali su nakon jučerašnjeg razgovora Čuljak Šelebaj s omiškim gradonačelnikom. Naime, voditeljica je u jednom trenutku gradonačelnika upitala: 'Koliki vam problem u Omišu i općenito na južnom Jadranu predstavljaju jednodnevni gosti koji se spuste iz Bosne i Hercegovine, ništa ne troše, ne zauzimanju apartmane, a zapravo zauzimaju mjesto na plaži koje pritom nisu ni platili?'

Gradonačelnik Škaričić, očito iznenađen pitanjem, u prvi mah nije znao što bi rekao, da bi onda ipak suvislo procijedio:

'Pa... moje mišljenje je da oni nisu tolika šteta za hrvatski turizam kako ih neki žele predstaviti. Naime, oni ipak nešto troše i plaćaju parking.'  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još