MILANOVIĆ ODGOVARA KOSOR

'Vjerno su klicali voljenom vođi, a sad bi čistili čireve'

15.08.2010 u 20:08

Bionic
Reading

'Gospođu Kosor su vrijeđali u stranci godinama, pa valjda smatra da s drugima može tako razgovarati. Ja tako neću s njom razgovarati. Ja se nisam odmarao u vili Jadranka, bio sam nekoliko dana na odmoru. Radimo cijelo vrijeme', rekao je Zoran Milanović, predsjednik SDP-a, u novoj seriji medijskog prepucavanja s premijerkom Jadrankom Kosor

Ovog puta Milanović i Kosor vode verbalnu bitku oko predstojećeg rebalansa proračuna. Premijerka najavljuje rezove, Milanović tvrdi da kopiraju SDP i u subotu daje prijedlog svoje stranke o tome kome bi i kada trebalo rezati kako bi se napunila državna blagajna, tj. kako ne bi bila u minusu.

Na to premijerka u nedjelju kaže: 'Dobro jutro, gospodine Milanoviću. Stranka koja želi biti ozbiljna, parlamentarna i koja je rekla da smo program gospodarskog oporavka prepisali od njih je nedosljedna', smatra Kosor.

'Dok je novaca bilo u izobilju, u milijunima, gospođa Kosor i njezini suradnici nisu postavljali pitanja. Vjerno su klicali voljenom vođi, a sada bi čistili gnojne čireve. Eto vidite, to je neprincipijelno i nemoralno', rekao je Milanović za Novu TV.