Hrvatska DALMATINA AUTIMA PRITRUJENA

Potpuna prometna blokada Vrgorca

  • Autor: Jure Divić
  • 14.8.2010 13:52:28
  • 14.8.2010 13:19:57

Dosad najveća kolona automobila koja izlazi i ulazi na Dalmatinu blokirala je promet od Ravče do granice s BiH, naime, 12-kilometarska kolona automobila blokirala je Vrgorac i automobili voze manje od 10 kilometara na sat

Smjena gostiju na jugu zemlje i novi gosti koji dolaze na odmor pomiješali su se s ogromnom količinom Talijana koji su se zaputili u Međugorje na sutrašnji blagdan Velike Gospe.

Uska ulica Tina Ujevića, kroz koju moraju proći svi automobili koji idu iz Dubrovnika i Crne gore prema Dalmatini te svi automobili koji silaze s Dalmatine na Ravči i automobili koji idu prema BiH i Međugorju, doslovce je zablokirana od jutarnjih sati.

Stanovnici iz Vrgorca ne mogu izići automobilima i svi koji su planirali otići na more ostat će u Vrgorcu gledajući do sada neviđenu kolonu automobila koju policija po raskrižjima u gradu usmjerava od ranih jutarnjih sati.

Uza sve strpljenje i trud policije da regulira promet kroz mjesto, od izlaza s Dalmatine na Ravči do graničnih prijelaza s BiH se vozi više od sat vremena.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još