Hrvatska SMJENA TURISTA

Gužva na većini prometnica

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, osobito na autocestama A1, A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac, izvijestio je večeras u 18,30 sati Hrvatski auto-klub

Na dionici autoceste A 1 od Karlovca prema Zagrebu vozi se usporeno u koloni već od 27. kilometra, a pred naplatom Lučko kolona je oko 2 km. Na naplati Trakošćan, na autocesti A 2 Zagreb-Macelj, u smjeru GP Macelj kolona je također oko 2 km.

Vrlo je gust promet na Istarskom ipsilonu, a kolona je na izlazu prema graničnim prijelazima Plovanija i Kaštel oko 7 km. Usporeno u koloni vozi se s otoka Krka prema autocesti A 6 Rijeka-Zagreb.

Kiša i mokri kolnici usporavaju promet u Lici, Gorskom kotaru, Istri, Hrvatskom primorju te u sjevernoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Kraći zastoji su mogući duž Jadranske magistrale (D 8) kraj turističkih središta, te na cestama gdje su u tijeku radovi.

Na graničnim prijelazima sa Slovenijom povremeno je pojačan promet u oba smjera posebice u Istri. Trajekti plove prema redu plovidbe.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još