Hrvatska POLITIČARKA SVE DEMANTIRA

Škare Ožbolt optužena za falsificiranje

  • Autor: tportal.hr
  • 11.8.2010 16:55:29
  • 11.8.2010 15:47:27

Nastavlja se saga oko borbe za vlast u Velikoj Gorici. Nakon što se Vesna Škare Ožbolt priklonila HDZ-u, falsificirala je zapisnik prekinute i u tajnosti nastavljene sjednice Gradskog vijeća od strane vijećnika koalicije HDZ-DC-HSS-HSP-HSU, optužuju njezini protivnici iz klubova vijećnika SDP-a i HNS-a te HSLS-a u još jednom priopćenju nakon 9. sjednice Gradskog vijeća

Temeljem tog, kako ga nazivaju, zapisnika s fantomske sjednice Ministarstvo uprave donijelo je odluku o zakonitosti te sjednice, a oni su ga dobili tek sedam dana nakon te odluke, pišu u priopćenju njegovi potpisnici – predsjednici velikogoričkih stranačkih podružnica SDP-a Vesna Fabijančić Križanić, HNS-a Goran Beus Richembergh te HSLS-a Željko Fadljević.

Vesna Škare Ožbolt
demantirala je da je falsificirala zapisnik te je kazala da sjednica nije tajno nastavljena, nego da je ovo nastavak Beusovih pokušaja da zadrži vlast, nakon što ga je na sjednici većina vijećnika smijenila s dužnosti, tvrdi ona, ali i kaže da Beus ima pravo dalje rješavati stvari pravnim putem ako misli da je to potrebno.

Prema priopćenju koje potpisuje i Beus, on to smatra potrebnim pa spomenuta trojka najavljuje da će narednih tjedana biti pripremljena te upućena i tužba Upravnome sudu Republike Hrvatske kako bi se u nastavku upravnog spora dokazalo da je u velikogoričkome Gradskome vijeću izvršeno političko, a u Ministarstvu uprave pravno nasilje, i to sve u cilju prikrivanja političke korupcije kojoj su protagonisti čelni ljudi HDZ-a i DC-a Velike Gorice Ivan Šuker i Vesna Škare Ožbolt.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još