Hrvatska ODBJEGLI LIJEČNIK

Ognjen Šimić otvara ordinaciju u Sarajevu

  • Autor: tportal.hr
  • 3.2.2009 10:51:39
  • 2.2.2009 19:14:00

Kradiokirurg Ognjen Šimić, koji je u Hrvatskoj nepravomoćno osuđen zbog primanja mita, uskoro će dobiti dopuštenje za rad u Sarajevu gdje živi od prošle godine, potvrdio je predsjednik Liječničke komore Sarajevske županije Bećir Heljić

'Još nisam potpisao tu licencu iako je sav posao okončan', izjavio je dr. Heljić, kako ga u utorak citira 'Dnevni avaz'.

Rekao je kako su pozitivno mišljenje o dodjeli radne licence Šimiću dali županijska ministarstva pravosuđa i zdravstva te etičko povjerenstvo liječničke komore.
Heljić je istaknuo da u Sarajevu ne vide ništa prijeporno u tome, posebice s obzirom na to da Šimiću licenca nije oduzeta ni u Hrvatskoj. No, ona će biti privremena i zasad vrijediti do okončanja pravosudnog postupka protiv Šimića u RH.

'Avaz' piše Šimić navodno dvoji između otvaranja privatne ordinacije ili prihvaćanja posla na nedavno otvorenoj klinici 'Sunce' osiguranja.

Dr. Šimić i dalje ne želi komentirati prvostupanjsku presudu riječkog suda. U Sarajevu kamo je pobjegao iz Hrvatske liječnik se kreće u uglednom društvu starih Sarajlija, liječnika i bivših političara, između ostalih i Stjepana Kljuića.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još