Hrvatska VESNA BALENOVIĆ TVRDI

'Josipović me podržao u sporu protiv Ine'

  • Autor: tportal.hr
  • 2.8.2010 14:00:37
  • 2.8.2010 11:15:00

Nakon što je s predsjednikom Ivo Josipovićem i njegovim najbližim suradnicima razgovarala o svom sporu s Inom, zviždačica Vesna Balenović obratila se predsjedniku uprave Ine Zoltanu Aldottu s prijedlogom da se dogovorom i mirnim putem riješi njihov dugogodišnji spor. Odluci da se obrati novoj upravi Ine prethodile su sugestije s Pantovčaka

Vesna Balenović u priopćenju za javnost otkriva da je o svom slučaju nedavno razgovarala s predsjednikom Ivom Josipovićem te njegovim savjetnicima za nacionalnu sigurnost Sašom Perkovićem i unutarnju politiku Sinišom Tatalovićem. Balenović je tom prilikom prisutne upoznala s dokumentacijom iz koje je vidljiva opravdanost njezinih tvrdnji te besmisao daljnjeg suđenja.

Balenović podsjeća da je, temeljem njezine kaznene prijave, Državno odvjetništvo 2004. godine potvrdilo postojanje kriminalnih radnji u Ini.

'Utvrđen je i počinitelj, međutim kaznenog progona nije bilo jer je isti u međuvremenu preminuo. Unatoč utvrđenom kriminalu, Balenović tada nije vraćena na svoje radno mjesto u Inu', ističe se u priopćenju.

Balenović je uvjerena da će, uz pomoć predsjednika Josipovića, u sporu s Inom uskoro doći do pravednog rješenja.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još