ŠETNJE SA ŠERBEDŽIJOM

Stazić ne želi otkriti na čiji račun ljetuje

13.07.2010 u 10:56

Bionic
Reading

Nenad Stazić, kojega je zastupnik HDZ-a na raspravi o HRT-u optužio za nebrigu o tom pitanju te za sukob interesa 'jer je dva mjeseca s Radom Šerbedžijom na Brijunima kao i prošle godine', propustio je odgovoriti tko mu plaća ljetovanje s kazalištem Ulysses i ne vidi tu nikakav sukob interesa

'Ne razumijem kakve veze moje ljetovanje ima sa HRT-om. Brigu o HRT-u pokazao sam svim svojim raspravama i brojnim izjavama na tu temu', rekao je Stazić. On ne vidi u čemu je tu sukob interesa. 'Ja sam prijatelj kazališta Ulysses deset godina i surađujem s tim kazalištem jer smatram da se radi o vrlo vrijednom i važnom projektu', izjavio je saborski zastupnik SDP-a.

Predstave kazališta Ulysses, nastavlja on, pogleda 80.000 tisuća ljudi, što je više od Dubrovačkih ljetnih igara i Splitskog ljeta zajedno.

'Ja sam kazališni čovjek. To Markovinović zna, ili možda ne zna. Za razliku od Markovinovića, ja imam zanimanje koje bih radio da nisam zastupnik, a on da nije zastupnik, ne bi bio ništa', optužio je saborskog zastupnika HDZ-a Stazić.

Na kraju je predložio Markovinoviću 'neka ponekad ode u kazalište, možda će nešto i naučiti'.