Hrvatska ŠTO PREMIJERKA IMA S TIM?

Na Dnevniku doznala za Hloverkino promaknuće

'Nije moje da govorim o tome i događajima na Hrvatskoj radio televiziji, jer bi se to moglo tumačiti kao svojevrstan pritisak', rekla je premijerka Jadranka Kosor za Nacional

Premijerka je negirala spekulacije o tome da je po njezinom nalogu Hloverka postala direktorica programa te da je za njezino imenovanje saznala gledajući Dnevnik. No i premijerki je nevjerojatno kako je Programsko vijeće u samo pola godine donijelo dvije potpuno suprotne odluke: Hloverku su najprije maknuli s mjesta urednice informativnog programa da bi je ovog tjedna vratili na još višu funkciju.

'Gledano sasvim sa strane, moram istaknuti da je Vijeće u vrlo kratkom vremenu donijelo dvije različite odluke, što je čudno', kazala je premijerka.

Nekoliko sati prije odluke gostovala je na HRT-u u emisiji 'Dnevnik plus', nakon koje se sastala sa vodstvom HRT-a i predsjednikom Vijeća.

'Možda bi bilo logično da se tako nešto usput spomene, ali nisu ništa rekli, što znači da su samostalno donijeli odluku. Niti sam znala da se spremaju promjene, niti sam tražila promjene ili imenovanja', poručuje premijerka.
'Hloverku poznajem i kad je vidim mogu je srdačno pozdraviti. Ali već se dugo nismo ni vidjele ni čule', rekla je premijerka.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još