ZBOG OKLADE

Prošetali goli Osijekom i završili u buksi

18.06.2010 u 22:07

Bionic
Reading

Dvojac iz Osijeka jučer je završio u policiji nakon što ih je ophodnja uhvatila kako goli šetaju gradom. Na golu egzibiciju dvojac se odlučio zbog 1000 eura teške oklade

Na gologuzu šetnju ulicom Martina Divalta dvojica Osječana su se odlučila nakon što se vlasnik jednog osječkog lokala kladio s njima u 1000 eura da neće goli prošetati od lokala do Srijemske ulice preko obližnjega kružnog toka. No bez odjeće su stigli samo pedesetak metara od lokala, gdje ih je uhvatila policijska ophodnja.

'Prvo se on skinuo, a onda i ja. Pa riječ je bila o tisuću eura, tko se ne bi za taj novac prošetao gol?! Bili smo 'cuga' i uistinu sam mislio da ćemo uspjeti, no policija je baš tada naišla. Stajao sam pred njima gol, a dečki iz kafića dotrčali su i donijeli mi odjeću. Moj je kolega počeo bježati pa ga je policija morala malo natjeravati takvog golog, no na kraju su i njega uhvatili', rekao je Večernjem jedan od dvojice golaća.


Odjećom oskudnu šetnju, kako kaže, ne bi ponovio, jer je izgubio okladu, a zaradio novčanu kaznu. Naime, dvojac je iz policije izašao s prekršajnim prijavama: zbog vrijeđanja, odnosno omalovažavanja moralnih osjećaja građana, predviđena je novčana kazna u protuvrijednosti od 25 do 100 eura.