Hrvatska NAPAD HEP-ovca U BENKOVCU

Iscipelario djecu jer su se polijevala vodom?

Rano jutros djelatnik benkovačke ispostave Elektre, 45-godišnji Milivoj Došen, fizički je nasrnuo na šestoro djece na gradilištu svoje kuće kraj Osnovne škole Benkovac, a prema dosad dostupnim informacijama, povod je bila dječja igra s vodom

'Pitao sam kćer što je bilo, a ona je rekla da se s drugom djecom iz sedmog i osmog razreda igrala uz Došenovo gradilište, malo su se polijevali vodom i zezali, a on je dojurio i počeo ih redom tući. Jednog je dečka udario šakom u glavu, a ostale kako je stigao. Od prvog do zadnjeg dana rata sam bio branitelj, a sada da netko cipelari moju 13-godišnju kćer?! Pao mi je mrak na oči i otišao sam u Elektru potražiti tog kretena. Njegovi kolege su mi rekli da je nedavno ošamario i dvojicu djelatnika Elektre. Sreća njegova što ga nisam pronašao', bijesno je ispričao Milan Kulaš, otac 13-godišnje Kristine koju je Došen doslovce iscipelario na podu, zbog čega je zadržana na intenzivnoj njezi.

Priču o napdu potvrdila su i druga djeca, no sam Došen Večernjem listu demantirao je da je ikoga cipelario.

'Meni djeca iz osnovne škole već godinama dolaze na gradilište i prolijevaju mi vodu. Policiju sam u niz navrata molio da nešto učini, no bezuspješno. Danas mi je došlo na desetke djece i opet su mi počeli zalijevati vodom gradilište. Nisam ih tukao, a kamoli premlaćivao. Je li neko dijete palo, ne znam, ali prije mislim da me se optužuje za premlaćivanje kako bi netko dobio odštetu od mene', rekao je Došen.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još