Hrvatska RONČEVIĆ ZABUŠAVA?

Može na Mirogoj, ali ne i u Sabor!

  • Autor: tportal.hr
  • 28.5.2010 14:51:25
  • 28.5.2010 13:10:49

Da poneki saborski zastupnici ne provode baš puno vremena u Saboru, i nije neka tajna. No iako, prema svemu sudeći, i nisu aktivni u Saboru, svejedno ih se šalje da u sklopu saborskog izaslanstva polažu vijence na Mirogoju

Prema najavi koja je danas osvanula na saborskim web stranicama, HDZ-ov zastupnik Berislav Rončević trebao je sa saborskim izaslanstvom u povodu Dana Oružanih snaga položiti vijence na Zajedničku grobnicu za neidentificirane žrtve Domovinskog rata na mirogojskom Krematoriju.

Iako se najvjerojatnije našao u saborskom izaslanstvu jer vrši funkciju potpredsjednika Odbora za obranu, upitno je je li Rončević i zaslužio takav zadatak. Naime, već ga je mjesecima teško susresti u saborskim hodnicima, a nema ga ni u samoj sabornici.
Doduše, ovaj tjedan sudjelovao je u raspravi o izvještaju o spremnosti obrambenog sustava i svaki petak se pojavi na glasanju, no osim toga ga je teško zamijetiti.

Opravdanje za njegov nedolazak u Sabor mogla bi biti i ročišta koja se na zagrebačkom Županijskom sudu održavaju u slučaju kamioni, međutim nije ih bilo već više od mjesec dana.

Stoga je opravdano zapitati se kako Rončević uopće zasluži svoju saborsku plaću.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još