KERUM OPET 'PUKA'

'Ne dirajte u moj biznis, život i obitelj!'

26.05.2010 u 14:38

Bionic
Reading

'Vjerujem u pravdu, istinu i Boga, za razliku od većine vas novinara. Vi ste izgubili ono najvažnije, a to je ljudskost!', ponovno se splitski gradonačelnik Željko Kerum obrušio na medije, iznerviran zbog jednog banalnog pitanja: kada će sjednica Gradskog vijeća?

Kerumov ispad dogodio se na koncu primanja za njemačkog nobelovca Haralda zur Hausena, koje je proteklo u najboljem redu – gradonačelnik se požalio na prehladu, potom pročitao govor u kojemu je obećao 'i dalje poticati izvrsnost' pa se fotografirao s uglednim gostom.

Ipak, potaknuti spekulacijama da je zbog okretanja leđa HSP-a izgubio većinu u Gradskom vijeću, novinari su ga upitali hoće li njegova sestra Nevenka Bečić konačno sazvati sjednicu koje nema puna dva mjeseca.

Odgovora nije bilo…

Kerum se potom spontano obrušio i na novinarku Jutarnjeg lista Dušku Čolović, iživciran njenim otkrićem da radnici na gradilištu hotela Marjan primaju plaću u bonovima za gradonačelnikove dućane.

'Marjan je moj biznis. Ne dirajte u moj biznis, život i obitelj! Pišete laži i možete se sramiti!Bit ćete tuženi i na sudu ćete dokazivati svoje neistine', 'pukao' je Kerum, po tko zna koji put u godinu dana svog mandata.