ČLANICA NO PODRAVKE NA FACEBOOKU

'Polančecu je podravska krv uvijek bila svetinja'

24.05.2010 u 20:40

Bionic
Reading

Članica Nadzornog odbora Podravke, sindikalistica Ksenija Horvat, na Facebooku je otvorila grupu 'Prijatelji za Damira Polančeca' i otvoreno dala podršku bivšem potpredsjedniku Vlade koji se nalazi u Remetincu zbog sumnjivih poslova u tom koprivničkom prehrambenom divu

'Guši me nepravda prema mojem prijatelju. Polančec je pravedan, iskren, velikodušan i vrijedan čovjek', napisala je Horvat, koja u NO-u predstavlja radnike.

'Poznajem ga kao pravednog, iskrenog, velikodušnog i nadasve vrijednog čovjeka, istinskog zaljubljenika u svoj rodni kraj i kojemu je podravska krv uvijek bila svetinja', opisala je Polančeca sindikalistica Horvat u grupi kojoj se pridružilo tek 15 članova.

'Nitko nije kriv dok mu se to ne dokaže pravomoćnom presudom. Zbog prijateljstva s Polančecom već dugo imam neugodnosti, ali ja imam pravo birati svoje prijatelje. Otvaranje grupe na Facebooku privatna je stvar', odgovorila jučer Horvat.

Ona će ovaj tjedan kao članica NO-a sudjelovati u izboru nove Podravkine uprave, kojoj će zadatak biti nastaviti stabilizirati prehrambenu kompaniju, u tešku financijsku situaciju dovedenu zbog makinacija prijašnjeg menadžmenta koje su činili ljudi odani Polančecu, piše Večernji.hr.