Hrvatska NEMA RAZMIRICA?

Josipović i Šeks popričali pred Saborom

Nakon tjedan dana nadmudrivanja između HDZ-ova tri tenora i predsjednika Ive Josipovića, šef države konačno je popričao s jednim od tenora, Vladimirom Šeksom

Fatalni susret dogodio se sasvim slučajno pred Saborom, no iako su Šeks i Josipović u razgovoru proveli oko pet minuta, novinarima nisu otkrili o čemu su razgovarali. Novinari su predsjednika Josipovića upitali jesu li u razgovoru riješene razmirice između njega i Šeksa. 'Nisu to razmirice, to je demokratski dijalog', poručio je Josipović.

Josipović se pred Saborom našao sasvim slučajno. 'Bio sam na obilježavanju Dana poduzetnica i bio sam na otvaranju psihosocijalnog centra za oboljele od karcinoma i onda sam se dogovorio sa svojim nekadašnjim saborskim kolegom, gospodinom Pupovcem, za kavu izvan Sabora', pojasnio je svoj današnji plan Josipović.

Novinari su Josipovića upitali i kako komentira ocjenu dobar (3) koju mu je za prvih 100 dana na predsjedničkoj funkciji dao HDZ-ov Andrija Hebrang. 'Odlično. S obzirom na to kako me kritizirao, ja sam mislio da ću dobiti manje od jedan. Dakle, ocjena dobar je sjajna i zahvaljujem gospodinu Hebrangu', zaključio je Josipović.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još