MILINOVIĆ PORUČIO OPAČIĆ

'Smiri malo svoju nervozu'

20.05.2010 u 13:02

Bionic
Reading

Ministar zdravstva Darko Milinović odgovorio je na optužbe Milanke Opačić zbog Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji te joj poručio 'da malo smiri svoju nervozu'

'Ne znam, možda je zbog nečeg drugog nervozna. Možda zbog dobrih rezultata Zakona o zabrani pušenja i Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji', rekao je Milinović uoči sjednice Vlade i poručio SDP-ovoj zastupnici da ne može optuživati doktore i stručnjake da lažu te da on to neće dopustiti.

'Nisu to rezultati ministra Milinovića! Ona bi bila sretna da je manje djece rođeno, ne razumijem tu sreću. Očito je zato nervozna', tvrdi ministar i podsjeća da je SDP ukinuo porodiljne naknade kada je bio na vlasti te tvrdi da je zato njoj teško čuti da se u prva četiri mjeseca ove godine rodilo 40 djece više nego u istom razdoblju prošle godine.

Na izjavu Milanke Opačić da se Milinović kao pravi kauboj treba znati povući, ministar je objasnio kako on nikada nije rekao da je kauboj, nego samo da se kao mali igrao kauboja i Indijanaca. Poručio je Opačić da će nakon sljedećih izbora i s lijeve strane u Saboru gledati premijerku Jadranku Kosor.