Hrvatska NEIZVJESNOST U ŠVEDSKOJ

Hoće li barba Luka govoriti o Facebooku?!

  • Autor: O. I. N.
  • 14.5.2010 12:36:22
  • 14.5.2010 11:40:00

Nakon što je nacija strepila oko njegova povratka iz Japana, predsjednik Sabora Luka Bebić otputovao je u Švedsku, gdje će danas sudjelovati na Konferenciji predsjednika parlamenata EU i država kandidatkinja

Iako je na konferenciji planirana debata o izazovu novih tehnologija, kao što su društvene mreža Facebook i Twitter te blogovima, za rad parlamenta, Bebić najvjerojatnije u tome neće sudjelovati, što će razveseliti njegove fanove koji su na Facebooku već osnovali grupu – Kladim se da Luka Bebić ne zna upaliti kompjutor.

'Nije planirano da g. Bebić sudjeluje u tom dijelu, osim ako se ipak tamo ne odluči, ali nije ništa pripremao o tome. Predsjednik Sabora sudjelovat će u dijelu konferencije vezanom uz suradnju među parlamentima', kazala je za tportal Dunja Hergula, savjetnica predsjednika Sabora.

Konferencija u Stockholmu može se pratiti preko Twitera i Facebooka, a hoće li se možda Luka Bebić u zadnji čas uključiti u debatu i tako razoružati sumnjivce iz grupe Kladim se da Luka Bebić ne zna upaliti kompjutor, može se pratiti putem webcasta na stranicama švedskog parlamenta Riksdaga.

Svrhu svojih brojnih putovanja Bebić je nakon povratka iz Japana ovako objasnio: 'Ne idem da bih vidio svijeta, već prihvaćam pozive predsjednika parlamenata koji su bili u Hrvatskoj. Mi ne idemo tamburati i u puko razgledavanje. Parlamentarna diplomacija sve je više u modi.'

Tijekom dana predsjednik Sabora bit će primljen i u audijenciju kod švedskog kralja Carla XVI. Gustafa i kraljice Silvije.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još