Hrvatska POVRATAK MAROKANSKOG ISCJELITELJA

Vojković i Škare Ožbolt dočekali Torabija

  • Autor: V.P.P.
  • 10.5.2010 11:12:56
  • 10.5.2010 10:33:04

Marokanski iscjelitelj Mekki Torabi sinoć je sletio u zagrebačku zračnu luku Pleso, gdje su ga dočekali deseci obožavatelja, a među njima i bivši predsjednik Uprave Croatia osiguranja Hrvoje Vojković te odvjetnica i nekadašnja ministrica Vesna Škare Ožbolt

Tijekom Torabijevog posljednjeg posjeta Hrvatskoj u studenom prošle godine, na njegovim seansama na Zagrebačkom velesajmu dnevno je bilo i do 20 tisuća ljudi. Popularni Marokanac postao je i omiljeni iscjelitelj poznatih koji su dolazili na privatne seanse u vilu njegovog sponzora, zagrebačkog Iračana Asada Sabe Ajela.

Torabiju je paviljon na Velesajmu u studenom, kao i dva prethodna puta, osigurao Grad Zagreb, tj. gradonačelnik Milan Bandić koji je u jeku predsjedničke kampanje iskoristio Torabijevu popularnost i postavio svoje štandove na njegovim seansama.

Marokanskog iscjelitelja prozivalo se da se bogati na bolesti i vodi koju 'blagoslivlja' te je prodaje, a njegove privatne seanse navodno koštaju 500-tinjak eura. Preko svoje odvjetnice Vesne Škare Ožbolt, Torabi je i tužio hrvatski tjednik koji je to objavio te tražio milijun kuna odštete.

Tada je kazao da više ne misli dolaziti u Hrvatsku, no nekoliko mjeseci kasnije očito se predomislio. Seanse počinju u utorak u paviljonu broj 2 na Zagrebačkom velesajmu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još