UZURPATORSKE STRANKE

Manolić i Merčep bespravno u gradskim prostorima

Bionic
Reading

DC Vesne Škare Ožbolt, HND Josipa Manolića i HPS Tomislava Merčepa ilegalno se koriste prostorima koje im je Grad Zagreb dao u najam po povlaštenim cijenama od samo nekoliko kuna po kvadratu

Večernji list u posjedu je dokumenata koje pokazuju da im je istekao ugovor u najmu te da su u više navrata upozoreni da se isele iz gradskih prostora. Najteži prekršaj zabilježen je u Manolićevu HND-u, kojem je ugovor istekao još 2005. godine, a da stvar bude gora dio prostora, prema tvrdnjama Povjerenstva za kontrolu korištenja poslovnih prostora ustanovilo je da je dio prostora dan u podnajam zaštitarskoj tvrtki Gama sigurnost.

Josip Manolić potvrdio je da dio prostora u Masarykovoj ulici (115 kvadrata) dali tvrtki Gama sigurnost, ali prema njegovim riječima ništa joj ne naplaćuju.U Gami su pak ustvrdili kako oni taj prostor ne konzumiraju već su njemu da bi štitili Manolića.

Prema riječima predsjednika Povjerenstva Zdravka Čokića sve stranke uskoro će biti deložirane, kao i ostala 235 bespravna korisnika diljem grada.