Hrvatska PRIJE TOGA I S MESIĆEM

Kosor u tajnosti popila kavu s Josipovićem

  • Autor: tportal.hr
  • 20.4.2010 19:51:41
  • 20.4.2010 19:08:14

Premijerka Jadranka Kosor tajno se u utorak polijepodne sastala s predsjednikom Ivom Josipovićem. Susret je bio neformalan i trajao je oko sat i pol

'Razgovarali su o aktualnim temama u zemlji te je dogovorena daljnja suradnja', stoji u kratkom priopćenju iz Vlade. Nova TV izvješćuje da su se premijerka i predsjednik susreli na neutralnom mjestu, tj. ni u Banskim dvorima ni na Pantovčaku, na kavi.

Nakon oštrog prepucavanja oko Josipovićeve isprike za podjelu BiH, Kosor i Josipović zajedno su sudjelovali u nedjelju na komemoraciji u Jasenovcu. Tom su se prilikom hladno pozdravili izmijenivši tek nekoliko rečenica. Hoće li ova kava zatopliti njihove odnose, vidjet ćemo, no premijerka je danas priznala da je kavu popila s bivšim predsjednikom. Mesić je došao kod nje na kavu.

Koliko je suradnja a Mesićem bila bolja nego s Josipovićem govori premijerkina izjava da s Mesićem može razgovarati o svemu.
Nakon medijskih napisa kako je bivši predsjednik Stjepan Mesić postao posrednik između zavađene premijerke i aktualnog predsjednika, Jadranka Kosor demantirala je takvu informaciju.

'Jesam, sastala sam se s njim. Došao je k meni na kavu, ali nije posredovao ni u čemu, kao što javljaju neki mediji', kazala je Kosor, dodavši da s Mesićem uvijek može razgovarati o bilo čemu.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još