Hrvatska POSKUPJELA DIZELSKA GORIVA

Eurodizel poskupio na 7,96 kuna!

Maloprodajne cijene dizelskih goriva, prema cjeniku objavljenom na Ininim internetskim stranicama, od 20. travnja povećane su za 18 ili 19 lipa po litri, dok je loživo ulje poskupjelo za 24 lipe, a cijene motornih benzina se ne mijenjaju

Nove cijene će vrijediti iduća dva tjedna, budući da je na snagu stupio novi pravilnik o utvrđivanju cijena naftnih derivata prema kojemu će se cijene korigirati svaka dva tjedna, a ne kao u proteklih oko sedam mjeseci svakoga tjedna.

Eurodizel i novo Inino dizelsko gorivo euro V kvalitete eurodizel BS poskupjeli su za 18 lipa po litri. Nova cijena eurodizela iznosi 7,96 kuna (prema dosadašnjih 7,78 kuna po litri), dok se eurodizel BS prodaje po 8,04 kune (do sada 7,86 kuna).

Nove cijene dizela i plavog dizela veće su za 19 lipa po litri. Tako će se dizel u sljedeća dva tjedna prodavati po 7,81 kunu (do sada 7,62 kune), a plavi dizel po 4,78 kuna (prema dosadašnjih 4,59 kuna).

Najviše je, za 24 lipe po litri, poskupjelo loživo ulje ekstra lako, a njegova je nova cijena 5,23 kune po litri (do sada 4,99 kuna). Cijene benzina nisu se mijenjale.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još