Hrvatska 'DRUGARICE I DRUGOVI' SDP-OVCI

'Guzama i broševima bacaju prašinu u oči'

U Dubrovniku je danas održana Konvencija SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije, u čijem radu je, uz 121 izaslanika sudjelovao i predsjednik SDP-a Zoran Milanović.

Obraćajući se okupljenima, kritizirao je rad Vlade premijerke Kosor i njenu gospodarsku politiku. Kazao je kako aktualna vlada nema odgovore na sva pitanja, ali da SDP neće primjenjivati pritisak i silu jer ta stranka ima ozbiljna pravila igre. Ocijenio je kako je vrlo važno što je SDP u Dubrovniku u koaliciji s HNS-om na vlasti, te naglasio kako na HNS računa i sutra nakon pobjede u državnoj koaliciji.

Član Predsjedništva SDP-a i saborski zastupnik Ranko Ostojić kazao je kako je predsjednik Ivo Josipović više napravio u dva mjeseca za Hrvatsku nego neki u 20 godina, te kako će SDP sa svojim partnerima nakon idućih izbora preuzeti odgovornost za Hrvatsku. Dok aktualna vlast guzama, broševima i drugim sličnim stvarima, bacaju građanima prašinu u oči, upravo će SDP sa svojim partnerima, posebno HNS-om, preuzeti odgovornost za Hrvatsku', dodao je.

Sudionicima Konvencije obratio se i dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić, te kazao kako SDP i u buduće može računati na suradnju s HNS-om.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još