Hrvatska RAZOČARAN IZBORNIM REZULTATIMA

Hebrang napušta politiku?

Ako je suditi po pričama iz kuloara, jedan od najpoznatijih HDZ-ovaca Andrija Hebrang odlučio je napustiti aktivnu politiku. Iza takve odluke navodno se skriva veliko razočaranje rezultatima na predsjedničkim izborima

Hebrang je, kako doznaje Jutarnji, donio definitivnu odluku o napuštanju aktivne politike i svoj će put nastaviti samo kao obični član stranke.

Svoju odluku Hebrang je podijelio i s nekim stranačkim kolegama koji su otkrili da potpredsjednik HDZ-a i šef saborskog Kluba zastupnika HDZ-a samo čeka pravi trenutak za otkrivanje svoje odluke u javnosti. Naime, svoju odluku navodno želi objaviti onda kada neće biti nikakve složene političke situacije u zemlji, poput ove oko Registra branitelja, kako ne bi nanio štetu stranci.

Povlačenje je neformalno Hebrang priznao i Večernjem listu. 'Nakon poraza na proteklim predsjedničkim izborima normalno bi bilo da se povučem. O tome razmišljam i analiziram rezultate. Naravno da sam razočaran što sam dobio svega trećinu HDZ-ovih glasova', kazao je Hebrang.

Upravo je razočaranost u izborne rezultate glavni razlog Hebrangova povlačenja, a prema špekulacijama, svoju bi odluku trebao sprovesti do jeseni ove godine jer navodno je nekim svojim kolegama kazao da to želi učiniti prije nego počne kampanja za naredne parlamentarne izbore.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još