NAJMOĆNIJE ŽENE EUROPE

Premijerki Kosor nagrada Forum Investa

08.04.2010 u 14:36

Bionic
Reading

Predsjednici Vlade Republike Hrvatske Jadranki Kosor u Beču je dodijeljeno priznanje za učinkovitu političku aktivnost Forum Investa, kao jednoj od utjecajnih političkih čelnica Srednje i Jugoistočne Europe. U ime predsjednice Vlade nagradu je primio veleposlanik Republike Hrvatske u Republici Austriji Zoran Jašić, priopćili su Banski dvori

U povodu Međunarodnog Leader She Foruma, održanog u Beču 7. i 8. travnja 2010. godine, a organiziranog u suradnji Forum Investa i Erharda Buseka, bivšeg vicekancelara Republike Austrije, dodijeljene su nagrade najmoćnijim europskim ženama iz Bugarske, Mađarske, Poljske, Ukrajine, Hrvatske i Rumunjske. Nagrade su dodijeljene prema zajedničkom izboru prestižnih medijskih institucija iz ovih šest europskih zemalja.

Forum Invest u zadnjih je dvanaest godina organizirao više od stotinu sastanaka na vrhu u gotovo svakom važnijem svjetskom središtu. Okuplja više od 6.000 poslovnih i političkih uglednika, uključujući dobitnike Nobelove nagrade, predsjednike država i vlada, članove vlada, visoke državne dužnosnike, diplomate i novinare, koji se sastaju kako bi razgovarali o najvažnijim temama današnjice.