OTPALA VENECIJA

Brangelina ipak na Stradunu!

07.04.2010 u 09:29

Bionic
Reading

Nakon sati i sati čekanja, novinari su sinoć ipak došli na svoje. Posljednju informaciju da je slavni glumački par napustio Crnu Goru i odletio prema Veneciji zaobišavši Dubrovnik, Angelina je demantirala glavom i Bradom, ukazavši se na Stradunu

Blicevi, kamere, strka, ozareni obožavatelji, a u sredini razdragani Brad i Angelina. Svaki s bar jednim djetetom u naručju, sretni i druželjubivi krenuli su kamenim ulicama prema hotelu Pucić Palace. A kad tamo, neugodno iznenađenje - luksuzna soba rezervirana za jučerašnji datum – nedostupna.

Slavni par na kraju je noćio pod otvorenim nebom u staroj gradskoj luci. Ipak, to ih nije demoraliziralo, pa su se rado fotografirali s ozarenim turistima, pozirali novinarima, upoznavali se s domaćinima, a na kraju se počastili travaricom.

Sve je to, naravno, genijalan igrokaz udruge Nazbilj koji je utažio žeđ novinarskih objektiva, zbog kojih su navodno Brad i Angie uzrujano odlepršali na drugu stranu Jadrana, ostavivši njegov biser za svojim slavnim petama.