FACEBOOK OFENZIVA

Latin se sprda sa Željkom Antunović

01.04.2010 u 20:19

Bionic
Reading

Nakon što je Željka Antunović danas na Facebooku objavila svoju kandidaturu za šeficu zagrebačkog SDP-a, uslijedile su i prve reakcije. Jedna od njih došla je i od Denisa Latina koji je Antunovićki napisao da se nada da je sve to prvoaprilska šala

'Danas sam predala svoju kandidaturu za predsjednicu zagrebačkog SDP-a. Spremna sam i jako motivirana. Želim da izbori budu: motivirajući za članstvo, ravnopravni za kandidate i promotivni za SDP. Želim da sa mnom na čelu u Zg SDP-u odlučuje članstvo, a ne samo vodstvo, vlada konkurencija ideja, a ne interesa te poštivanje, a ne iskorištavanje građana', napisala je Antunović na svom profilu na Facebooku. Do 20 sati na svoju je poruku dobila 25 'likeova', među kojima i onaj Marka Melčića, šefa Ćistoće.

Na poruku su uslijedili i komentari među kojima je najzanimljiviji onaj Denisa Latina, koji je Antunovićki napisao: 'Ja se nadam da je to samo prvotravanjska šala.'

Latin u telefonskom razgovoru rekao novinarima portala Zagrebancija.hr da iza svog kometara i dalje stoji. 'Napisao sam to, jer ona po meni nema kvalitete za tu poziciju. Ona je previše bliska Bandiću', rekao je Latin dodavši da je ona možda bila jedan od najžešćih Bandićevih protivnika no kako to sad baš i više nije.

Željka Antunović Latinov potez nije htjela komentirati, no na Facebooku je Latinu napisala da mu je 'u nadi spas, a nada živi vječno'.