Hrvatska U NASTAVKU PROCESA

Prikazane snimke Pukanićeva ubojstva

  • Autor: V. B.
  • 24.3.2010 11:07:50
  • 24.3.2010 10:18:07

U nastavku suđenja za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića pokazane su neke već viđene snimke na kojima osoba s kacigom na glavi ostavlja skuter na parkiralištu pokraj Pukanićevog automobila, kao i snimke s benzinske postaje u Spačvi, gdje su uhićeni Slobodan Đurović, Luka i Robert Matanić te Milenko Kuzmanić

Uz navedeno, pokazana je i dosad neviđena snimka eksplozije kod Pukanićeva automobila, koju su zabilježile nadzorne kamere na parkiralištu Nacionala.

Unatoč nekoliko pokušaja, sutkinja Ivana Kršul nije uspjela otvoriti datoteku s još nekim snimkama, na kojima bi se, kako doznajemo, trebalo vidjeti tko je čovjek s kacigom, za kojeg se sumnja da je riječ o Željku Milovanoviću.

Riječ je o snimkama s nadzornih kamera HPB i Raiffeissen Banke u Jurišićevoj ulici u Zagrebu. Iako su novinari očekivali da će biti prikazane i snimke uhićenja u Spačvi, od toga nije bilo ništa, prikazane su tek snimke automobila kojima su se koristili Đurović, Matanići i Kuzmanović. Riječ je o srebrnom Mercedesu i crnoj Opel Corsi beogradskih registracijskih oznaka i Seatu Cordobi zagrebačkih registracija, koja je na vozačevoj strani imala razbijeno staklo.

Kao zanimljivost dodajmo da je Corsa kojom se koristio Kuzmanović ispod registracije imala napisano 'Gang land'. Suđenje se nastavlja 29. ožujka, kada će svjedočiti Dušan Erceg, koji je gulio zatvorsku kaznu zajedno s Robertom Matanićem u Sremskoj Mitrovici. Na kraju današnjeg ročišta sutkinja Ivana Kršul upozorila je Bojana Gudurića da ne obmanjuje sud činjenicom da je angažirao za branitelja odvjetnicu Snježanu Gašić jer ona taj njegov zahtjev nije prihvatila.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još