ŽAO MU DA NIJE I VIŠE 'NAPRAVIO'

Bandić ismijao SDP-ovu ispriku

19.03.2010 u 14:35

Bionic
Reading

Ispriku SDP-ove vijećnica Mirele Holy u ime kluba zastupnika na jučerašnjoj tematskoj sjednici zagrebačke Gradske skupštine zbog odluka koje je u ime SDP-a donio Milan Bandić dok je bio član te stranke, prokomentirao je ustvrdivši 'da mu je žao što nije napravljeno i više'

Urbanistički cilj svih nas koji smo dobili mandat treba biti boljitak i urbanistički preporod Zagreba, naglasio je Bandić dodavši da bi 'bio najsretniji da u svih 16 donjogradskih blokova ima 16 kranova'.

Znat ću braniti demarkacijsku liniju svoje odgovornosti i instrumenata ako budem odgovoran, poručio je Bandić novinarima.

Gradonačelnik Bandić danas je uručio stipendije Grada Zagreba učenicima i studentima slabijeg socijalnog statusa. Uručeno je deset srednjoškolskih i isto toliko studentskih stipendija.

Stipendije se dodjeljuju na vrijeme od 12 mjeseci, a isplaćuju se u mjesečnom iznosu od oko 1.200 kuna za učenike i oko 1.800 kuna za studente.

Ovo je već treća godina zaredom u kojoj Grad Zagreb dodjeljuje stipendije učenicima i studentima slabijeg imovinskog statusa.

Gradonačelnik Bandić obećao je da će se truditi da broj onih koji će dobiti stipendije u budućnosti bude još veći.

Ispriku SDP-a zbog loših odluka u Zagrebu danas je prokomentirao i prvi čovjek zagrebačkog HDZ-a, Gordan Jandroković ustvrdivši da je skandalozna