Hrvatska TURISTIČKO POVEZIVANJE

Erdutska vina na dalmatinskom tržištu

  • Autor: G. Flauder
  • 15.3.2010 13:06:40
  • 15.3.2010 12:42:57

U simfoniji okusa i mirisa gastronomskih specijaliteta mediteranske kuhinje i najboljih slavonskih vina uživalo je proteklog vikenda u Erdutskim vinogradima do duboko u noć više od stotinu turističkih djelatnika iz Sv. Filipa i Jakova te Biograda na Moru u društvu domaćina i kolega iz slavonskih i baranjskih turističkih zajednica, javnih osoba i novinara

Ambicioznim projektom izlaska erdutskih vina na dalmatinsko turističko tržište i bogatom prezentacijom turističke ponude tih bisera srednje Dalmacije, Erdutski vinogradi promovirali su i novu poslovnu dimenziju zbog koje su nedavno osnovali i Turistički odjel. Vinarija je predstavila neka od svojih vrhunskih vina ovjenčana znatnim medaljama na nedavno održanom GAST-u u Splitu.
Goran Flauder / tportal
Dr. Tonči Mišević

Osvježenje večeri bila je Udruga žena s osmijehom iz Sv. Filipa i Jakova, otpjevavši skladbu posvećenu svojim supruzima, skladanu u autobusu na putu za Erdut. Nazočne je oduševio i dr. Tonči Mišević, zamjenik ravnatelja Kliničke bolnice Osijek i jedan od najizglednijih kandidata za novog predsjednika osječkog HDZ-a, koji je s tamburaškim sastavom Skitnice maestralno izveo nekoliko evergrina Zvonka Bogdana i Vinka Coce.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još