Hrvatska MAROKANSKI ISCJELITELJ

Torabi: Zagrebe, vraćam se tebi

Samozvani iscjelitelj Mekki Torabi poručio je Hrvatima da ne kreću u Maroko jer će on početkom svibnja doći u Hrvatsku

Torabi se prilikom prošlog boravka u Hrvatskoj našao uvrijeđen medijskim natpisima koji su ga predstavljali kao šarlatana te je zbog toga podigao tužbe i ubrzo otišao iz Hrvatske uz poruku: 'Ne vraćam se nikad više.'

Ali nikad ne reci nikad: naime, izgleda da je Mekki prešao preko svoje riječi, prvenstveno, kako on kaže, zbog siromašnih Hrvata koji su trošili tisuće eura da bi došli na tretman kod njega u Maroko, piše Večernji list.

'Iako su me teško pogodile neistine koje su o meni pisane u hrvatskim medijima, moja moralna i ljudska načela ne dopuštaju da ignoriram sirotinju koja treba moju pomoć. Ako mi je Bog dao dar da pomognem ljudima, moram pomoći svima, bez obzira na njihov ugled ili financijsku situaciju. Moje usluge su potpuno besplatne. Svatko kome sam pomogao može potvrditi da nikad nisam uzeo novac za svoje usluge. To bi bila nečasna gesta spram dara koji mi je podario Bog', rekao je Torabi za Večernjak.

Tportal je prilikom posljednjeg Torabijeva posjeta Hrvatskoj pisao da mu je gradonačelnik Bandić  osigurao dvoranu od dvije tisuće kvadrata na Zagrebačkom velesajmu, zaštitarsku službu i logističku pomoć u zamjenu za pomoć pri sakupljanju potpisa u njegovoj predsjedničkoj kampanji koja je u to vrijeme bila aktualna. 
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još