Hrvatska NEVERA U PRIMORJU

Orkanska bura otkinula komad krova škole

  • Autor: Hina
  • 10.3.2010 14:38:52
  • 10.3.2010 14:06:36

Bura koja na mahove doseže orkansku snagu na širem riječkom području, noćas je uzrokovala štete na automobilima i objektima, među kojima najveću na zgradi Osnovne škole na Kozali gdje je otrgnut dio krova, doznaje se iz Javne vatrogasne postrojbe Rijeke.

Aluminijski krov je bura noćas počela odizati pa su vatrogasci jutros skinuli oko 37 četvornih metara krova. Zbog toga je održavanje nastave danas u toj školi otkazano, javljaju vatrogasci.

Od jučer navečer imali su još 20-tak intervencija zbog uklanjanja srušenih stabala i grana po gradu. Tako su oštećena i dva automobila, jedan u Kostreni a jedan u Kumičićevoj ulici u Rijeci.

Županijski centar 112 u Rijeci izvijestio je da su proglašeni zimski uvjeti na svim prometnicama u zaleđu Rijeke, Lovrana, Opatije i Crikvenice zbog napadalog snijega, leda i jakog vjetra. Prometnica Bakar-Senj i Krčki most zatvoreni su za sav promet.

Osim trajekta na liniji Valbiska-Merag između Krka i Cresa koji plovi po potrebi, sve ostale trajektne linije su u prekidu a ne plove ni katamarani za kvarnerske otoke.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još