Hrvatska 'USKRSNUĆE' NA OSJEČKOM SAJMU

Josipovićev izaslanik Mesić napao Vladu

Bivši predsjednik Stjepan Mesić, kao izaslanik predsjednika Ive Josipovića, danas je u Osijeku izjavio da Hrvatska nema strategiju razvoja

'Nemamo strategiju, osobito poljoprivrede, jer da je imamo, ne bi bilo ovoliko seljaka na cestama', rekao je Mesić otvorivši 17. osječki proljetni sajam. Pozvao je Vladu i Ministarstvo poljoprivrede da što prije osmisle i provedu tu strategiju prije pristupanja Hrvatske Europskoj uniji.

Bivši predsjednik pogledao je štandove izlagača, od traktora do prehrambenih slastica, i razgovarao s posjetiteljima u pratnji HDSSB-ovaca, gradonačelnika Krešimira Bubala i župana Vladimira Šišljagića.

Mesićev govor i kritika Vlade bili su kratki, nekoliko minuta između dva nastupa požeškog ženskog tamburaškog sastava Garavuše.

Na sajmu se u sljedeća tri dana, do nedjelje, predstavlja više od 140 izlagača iz Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. Pokrovitelji su Croatia osiguranje, Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, Osječko-baranjska županija, Grad Osijek i Hrvatska gospodarska komora. Priredbu po 17. put organizira gradska tvrtka Osječki sajam. Zajedno s Jesenskim sajmom i Expom, proljetna manifestacija im je najvažniji događaj.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još