Hrvatska ZATVORENA SJEDNICA VLADE

Ministri određuju kolektivne ugovore

Vlada je na današnjoj zatvorenoj sjednici razriješila Zrinku Kovačević dužnosti državne tajnice Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, priopćeno je iz vladina Ureda za odnose s javnošću

Dragutin Keserica razriješen je dužnosti člana Povjerenstva za praćenje provedbe Nacionalnog programa za Rome, a na njegovo mjesto imenovana je Tatjana Katkić Stanić, kao predstavnica Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi.

Predsjednikom Pregovaračkog odbora Vlade za pregovore o Kolektivnom ugovoru za državne službenike i namještenike imenovan je Ivan Šuker, a članovima Božidar Kalmeta, Tomislav Karamarko, Ivan Šimonović, Davorin Mlakar, Zdravko Marić i Krešimir Rožman.

Također, Ivan Šuker imenovan je predsjednikom Pregovaračkog odbora Vlade za pregovore o Temeljnom kolektivnom ugovoru za službenike i namještenike u javnim službama, a članovi su Božidar Kalmeta, Radovan Fuchs, Darko Milinović, Božo Biškupić, Davorin Mlakar, Zdravko Marić i Krešimir Rožman. Svi navedeni članovi pregovaračkih odbora imenovani su kao predstavnici Vlade, stoji u priopćenju.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još