Hrvatska OTVORENA VRATA KORUPCIJE

HRT priopćenjem na Stazića

  • Autor: tportal.hr
  • 25.2.2010 14:35:19
  • 25.2.2010 14:15:21

Nakon izjave SDP-ova zastupnika u Saboru Nenada Stazića da nova zapošljavanja na HRT-u otvaraju vrata korupciji, reagiralo je Ravnateljstvo HRT-a odgovorom da su svi novozaposleni ispunili sve zakonske uvjete

Iz izvještaja koji je jučer dostavljen članovima Programskog vijeća, HRT ističe da je 'jasno vidljivo da su svi novozaposleni u mandatu ovog privremenog Ravnateljstva ispunjavali sve uvjete po Zakonu i pravilnicima'.

'Bitno je pojasniti i kako su javni natječaji za dva od pet radnih mjesta do sada primljenih putem natječaja raspisani u razdoblju kada je HRT-om rukovodilo bivše Ravnateljstvo te je ovo sadašnje samo dovršilo ranije pokrenutu proceduru. Za ostala tri radna mjesta popunjena na natječajima te jedno koje upravo slijedi, najavljeno je zapošljavanje također u vrijeme prijašnjeg Ravnateljstva', navode u priopćenju.

Naime, SDP-ovac Stazić u današnjem govoru u Saboru spomenuo je da nova zapošljavanja 'otvaraju vrata korupciji'. Iz HRT-a odgovaraju kako je 'upravo u borbi protiv korupcije i za poslovanje sukladno zakonima, ključan dobar rad Pravne službe i Interne revizije te njihova potpuna kadrovska popunjenost'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još