BARIKADE U SPLITU

Zagradio cestu betonskim blokovima!

24.02.2010 u 15:27

Bionic
Reading

Stanoviti Ante Šušnjar je zagradivši cestu na splitskom predjelu Lovrinac betonskim zaprekama po ne znamo koji put potvrdio da je Grad Split u potpunom institucionalnom kaosu. Ne prođe dan da se u nekom kvartu ne pojavi neki novi problem, sličan ovome ili onom famoznom slučaju pristupnog puta za novo splitsko rodilište

U ovom slučaju Šušnjar tvrdi da je Grad uporno izbjegavao dogovor oko gradnje obilaznice na Lovrincu, a dio koje, tvrdi, prelazi preko njegovog zemljišta. U nemogućnosti da legalnim putem ostvari svoja prava on je pribjegao metodi betonskih barikada i time stotinjak obitelji u novoizgrađenim objektima lišio korektnog pristupa pa su građani prisiljeni koristiti improvizirani put koji definitivno nije zadovoljavajući.

Na licu mjesta nismo zatekli ni vlasnika zemljišta ni policajce, a betonski blokovi i dalje priječe put i potpuno je neizvjestan epilog ovog novog skandala čiji su akteri, osim vlasnika zemljišta, sasvim sigurno upravne i pravosudne institucije u Splitu, nadležne za ovakve slučajeve.