Hrvatska RENAULT OPTIMIST

Ako izgubite primanja, vraćanje vašeg kredita osigurat će Renault!

Vaš stari automobil je dotrajao? Obitelj se povećala za novog člana? Kamo staviti još jednu autosjedalicu? Krajnje je vrijeme da svoj premali ili dotrajali obiteljski auto zamijenite sigurnijim, prostranijim i ekološki prihvatljivijim. Nesigurnost radnog mjesta tjera vas na razmišljanje i ustupke?

Ali, ne više! Paket OPTIMIST - jedinstvena Renaultova akcija u sklopu Renault financiranja je novost na hrvatskome tržištu. Renault jedini nudi mogućnost vraćanja kredita za osobna vozila umjesto vas ako izgubite primanja. U slučaju gubitka posla ili bolovanja, jedinstveni financijski paket OPTIMIST jamči nisku fiksnu kamatu te osigurava otplatu kredita.

Akcija OPTIMIST traje od 15. veljače do 31. ožujka 2010. godine i vrijedi za kupce Renault i Dacia osobnih vozila. U okviru financijskog paketa OPTIMIST ugovara se kredit Classic sa Zagrebačkom bankom i polica osiguranja s Croatia osiguranjem.

Saznajte sve o detaljnim uvjetima kredita i financiranja na www.optimist.com.hr. Informirajte se na besplatni telefon 0800 15 16.

Bez straha od neizvjesne budućnosti, možete se upustiti u kupnju novog Renaulta!
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još