Hrvatska MRAK ZAMRAČIO POREZ

Josipović se ipak odrekao Rakara

Predsjednik je prije nego što je kampanja uopće počela znao za Rakarove dugove, ali ga je ipak angažirao i, štoviše, nagovarao da dođe s njim u Ured predsjednika, piše Večernji list

Marko Rakar ipak neće biti u timu predsjednika Ive Josipovića. Nakon što je otkriveno da je zbog propasti tvrtke državi ostao dužan nešto više od milijun kuna poreza i doprinosa, za njega na Pantovčaku očito više nije bilo mjesta. Prema prethodno potvrđenim informacijama, Rakar je trebao biti zamjenik predstojnika Ureda predsjednika.

Josipović je još prije nego što je kampanja počela znao za Rakarove dugove, ali ga je ipak angažirao i, štoviše, nagovarao da dođe s njim u Ured predsjednika. No kada je priča izbila na vidjelo, brzo ga se odrekao iako je Rakar dugove tvrtke Prius, bez obzira na to što zakonski to nije morao, najvećim dijelom vratio.

Rakar ipak neće ostati bez posla. Srećom, nije još otkazao poslove na organiziranju političkih kampanja u Švedskoj, Austriji i Filipinima, kao ni jedan semestar na Yaleu kamo je pozvan kao gost predavač.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još