Hrvatska OGLASILI SE ZAGREBAČKI HSS-OVCI

'Požar na Velesajmu pokazuje nebrigu gradskih vlasti'

'Gradska organizacija HSS-a od cijele Gradske uprave traži da hitno nađe rješenje za problem Zagrebačkog velesajma, kako daljnjim otkazivanjem i propadanjem sajmova te eventualnim požarima, ne bi u potpunosti propao i izgorio i čitav Zagrebački velesajam', priopćio je zagrebački HSS.

U toj stranačkoj organizaciji smatraju kako je, iako je požar jutros obuzdan zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca, očigledno da gradske vlasti i Zagrebački holding na Velesajam gledaju isključivo kao veliki problem.

Ističu da su HSS-ovi zastupnici u Gradskoj skupštini više puta upozoravali na važnost Velesajma za Zagreb i potrebu hitnog rješavanja problema u kojima se nalazi, napominjući da je gradonačelnik Milan Bandić prije nekoliko mjeseci najavio redizajn Velesajma.

'Gradsku organizaciju HSS-a plaši da je ovaj požar još jedan veliki korak unazad', kažu u priopćenju, napominjući da je Zagrebački velesajam jedan od gradskih simbola, da, osim tradicijske, ima i veliku ekonomsku važnost za Grad, te da o njegovom dobrom funkcioniranju ovisi i pozitivan imidž Zagreba.

Da se Velesajam nalazi u problemima HSS-ovci vide u činjenici da se otkazuju razni sajmovi, poput Zagreb Auto Showa, uvjereni da za otkazivanje tog sajma nije kriva samo kriza u kojoj se nalazi automobilska industrija, već to što je Zagrebački velesajam 'olako počeo pripremu ovogodišnje priredbe'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još