'NA VRUĆEM STOLCU'

Željka Antunović uzvraća Milanoviću!

27.01.2010 u 11:12

Bionic
Reading

Tjedan dana nakon 'Vrućeg stolca' sa šefom SDP-a Zoranom Milanovićem, na isti užareni stolac sjeda dugogodišnja SDP-ova članica predsjedništva Željka Antunović koja već dulje vrijeme ima problema sa šefom stranke

Milanović je 'Na vrućem stolcu' Radija 101 progovorio o sudbini Željke Antunović i rekao da nema govora o odstrelu iako se na prošlotjednom Glavnom odboru  žestoko obračunala sa svojim stranačkim kolegama oko raspuštanja ogranaka stranke i ponovnog kandidiranja za šeficu zagrebačkog SDP-a.

'Želim partnera u Zagrebu. Zagrebačka organizacija mi je jako važna, a Željka Antunović se posljednjih mjeseci ponašala kao da nije partner', prokomentirao je Milanović i poručio da bi volio da joj je stranka ispred osobnih ambicija.

Željka Antunović je za tportal.hr rekla da je Milanović 'najveći bandićevac' i podsjetila da je prva zatražila izbacivanje Bandića iz zagrebačkog SDP-a te je dulje vrijeme pokazivala spremnost da ga sama preuzme.

Više o tome što Željka Antunović misli o trenutnim unutarstranačkim previranjima doznajte u izravnom prijenosu emisije Radija 101 'Na vrućem stolcu', koji na tportalu započinje u srijedu navečer u 21 sat.