LA DOLCE VITA

Hrvati navalili u Agenciju za kraljevski život

21.01.2010 u 07:00

Bionic
Reading

Krizi usprkos, u Zagrebu je u listopadu prošle godine s radom počela agencija za kraljevski život koja pruža širok spektar usluga, od vođenja domaćinstva, brige o djeci i kućnim ljubimcima, kućnih popravaka te organizacije evenata do brige o izgledu i zdravlju klijenata

Vlasnicu agencije i idejnu začetnicu tog projekta koji je jedinstven u Europi pitali smo kakav je, nakon nekoliko mjeseci rada, odaziv klijenata, koje su usluge najviše tražene, a za koje dosad nije bilo interesa te koja je najskuplja, a koja najekstravagantnija usluga koju su uspješno odradili za svoje klijente.

'Klijenti su, već u ovo kratko vrijeme, prepoznali sve pogodnosti koje im mi, kao njihova osobna agencija, nudimo. Iako su usluge agencije prvobitno namijenjene onima koji ne tragaju za niskom cijenom, nego za visokom kvalitetom usluge, profil naših klijenata je doista vrlo raznolik. Korisnici naših usluga su odvjetnici, pisci, menadžeri, arhitekti, liječnici, akademici, privatni poduzetnici, dakle prezaposleni intelektualci, ali i estradne zvijezde i umirovljenici koji si od svoje mirovine mogu priuštiti pomoć u domaćinstvu. Upravo ta raznovrsnost naše klijentele pokazatelj nam je da smo na pravome putu i da su naše usluge i u ova krizna vremena dobrodošle i dostupne mnogim građanima i tvrtkama. Sigurna sam da će s poboljšanjem opće situacije u društvu i broj naših korisnika rapidno rasti', rekla je vlasnica Agencije RV koja posluje u sklopu tvrtke Regis Vita d.o.o.

Klijentima ove ekskluzivne agencije na raspolaganju su limuzina s vozačem, domaćice, kuharice, poslužitelji, vrtlari, dadilje za djecu, ali i dadilje za pse i mace koje su u Agenciji uveli nakon mnogobrojnih zahtjeva klijenata. Agencija također surađuje i s majstorima koji su klijentima na raspolaganju za sve popravke i radove u kući, ali i s liječnicima opće prakse i stomatolozima kod kojih ugovaraju termine za svoje klijente, te sa stilistima, vizažistima i frizerima koji, po zahtjevu, mogu preuzeti kompletnu brigu o stajlingu klijenta. Za one prezaposlene, koji nemaju vremena za odlazak u teretanu ili na fitnes, agencija će na kućnu adresu poslati i osobnog trenera.

S ciljem stalnog širenja lepeze usluga, agencija je nedavno sklopila i suradnju s obrtnicima koji proizvode unikatni nakit, uvoze luksuzne čokolade i druge luksuzne proizvode koje klijenti nabavljaju za poklone svojim poslovnim partnerima, prijateljima ili voljenim osobama. Povjeri li im klijent organizaciju eventa ili dječjeg rođendana, agencijski tim će organizirati doslovno sve, dizajneri unutarnjeg uređenja uredit će prostor, cvjećari i aranžeri ukrasit će dom, a po potrebi i čitav vrt kuće, dok će kuhari pripraviti obrok koji će gostima poslužiti poslužitelji.

Iz te široke palete najrazličitijih usluga za sada su, kako doznajemo, najtraženije domaćice, spremačice te dadilje za djecu i dadilje za kućne ljubimce. Tražene su i usluge organizacije evenata, tvrtke-klijenti najviše koriste usluge tzv. odreda za čistoću, a nerijetko i usluge agencijskih vozača. Iako su u ponudi, u agenciji još nisu zaprimili nijedan upit za majstore bilo koje struke niti za liječnika opće prakse.

Premda o cijenama agencijskih usluga niti o imenima svojih klijenata, koji su mahom pripadnici intelektualne, poslovne i estradne elite, nije željela govoriti, vlasnica Agencije čiji je moto 'Kraljevski život za vas', za tportal je otkrila koja je najskuplja, a koja  najromantičnija narudžba koju su dosad zaprimili od svojih klijenata.

'Najskuplja usluga koju smo dosad odradili bila je za jednog privatnog poduzetnika, za čiju smo tvrtku danima dočekivali i ispraćali strane poslovne partnere na aerodromu u Zagrebu. Preuzeli smo na sebe organizaciju njihovog smještaja u hotele, vozač ih je u limuzini odvozio u Beč na poslovne sastanke te ih potom vraćao natrag u Zagreb. Čitavo smo vrijeme pomno vodili brigu da uvijek i svuda stignu na vrijeme. S druge pak strane, najromantičnija i meni osobno najdraža usluga i narudžba bila je od jednog našeg klijenta koji je želio iznenaditi svoju djevojku povodom godišnjice njihove veze. Naš je tim od njihovog stana, uz pomoć cvijeća i svijeća, napravio pravu romantičnu bajku. Pripremili smo im svečani stol s hladnim predjelom i šampanjcem, a čitavu spavaću sobu, pod i krevet posuli smo mirisnim ružinim laticama, kojih je za tu prigodu naša cvjećarka natrgala čak nekoliko kilograma. Sljedeći dan, nakon obavljenog posla, doznali smo da je te večeri naš romantični klijent i zaprosio mladu damu, koja je naravno pristala. Ta lijepa ljubavna priča, čijem smo sretnom završetku, nadam se, i mi pridonijeli, prava je nagrada za naš trud, ali i dobar vjetar u leđa za sve buduće izazove koje naši klijenti svakodnevno stavljaju pred nas', izjavila je vlasnica Agencije RV čiji se tim već intenzivno priprema za nove romantične narudžbe svojih klijenata, koje očekuju povodom Valentinova.