Hrvatska TEDESCHI O KOPRIVNIČKOJ FIRMI

Zainteresirani smo za Podravku

Dok se u Podravci nastavljaju istrage i hapšenja, vlasnik Atlantic grupe na HRT-u je još jednom progovorio o namjeri kupnje koprivničkog prehrambenog diva

'Odluka o Podravci u rukama je dioničara i ako se oni odluče za prodaju, mi smo zainteresirani. Neprijateljsko preuzimanje nećemo raditi', rekao je u 'Dnevniku' HRT-a vlasnik Atlantic grupe Emil Tedeschi, poručivši da je interes za kupnju logičan jer se Podravka bavi sličnim programom kao i Atlantic grupa.

Osvrnuo se i na današnju odluku Hanfe koja je stopirala trgovanje Podravkinim dionicama, i to zbog navodne prodaje Podravke Atlantic grupi. Hanfi je posebno zasmetala izjava Miroslava Vitkovića prema kojoj bi ponuditelj za dionice trebao ponuditi cijenu od tisuću kuna po dionici, gotovo triput više od njezine aktualne cijene. 'Kada se licitira cijenom koja je tri puta veća od tržišne, onda nije u redu da se proziva Atlantic grupa da potkopava cijenu dionice. To je neozbiljno, neprofesionalno i protuzakonito', prokomentirao je Tedeschi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još