BORBA S VODOM

Splitska obitelj za poplavu u stanu optužuje Dikana

Bionic
Reading

Obitelj Petra Karanovića, koja živi na splitskim Mejama, već se neko vrijeme bori s poplavama u stanu. Sve je navodno počelo zbog uređenja stana iznad, koji je u vlasništvu tvrtke Leora Lea Radeljaka, sina Josipa Radeljaka

Obitelj Karanović se već gotovo tjedan dana bori s poplavama u stanu svim raspoloživim sredstvima, od postavljanja ručnika i lavora po podu do izbacivanja vode metlama. Petar Karanović i njegov zet Veljko Ilić su Slobodnoj Dalmaciji ispričali da su problemi počeli još prije deset godina, s preuređenjem stana iznad koji je u vlasništvu tvrtke obitelji Radeljak.

No posljednjih je tjedan dana situacija nemoguća i obitelj se doslovce bori s vodom koja se slijeva niz zidove. Karanović tvrdi da su uzrok svemu nestručno izvedeni radovi u Radeljakovu stanu, zbog kojih ga je tužio on i još deset stanara.

O rješenju problema komuniciraju isključivo s Radeljakovim odvjetnikom Draganom Sušom koji je za Slobodnu Dalmaciju rekao da je s Karanovićem od utorka po nekoliko puta dnevno na telefonu te da je problem u puknutoj cijevi. Prema njegovim riječima, na utvrđivanju gdje je došlo do puknuća se intenzivno radi.

Na upit novinara o stanu na Mejama sam Josip Radeljak nije bio raspoložen odgovarati te je rekao da ga to uopće ne interesira.